Bavarois Mixen

Bavarois mixen

Aardbeienbavarois


Werkwijze/dosering:

100 gram mix

100 ml lauw water

5 dl. ongesuikerde slagroom.

 

Klop de slagroom op. Meng de mix met het water en spatel dit door de slagroom. Als nagerecht even laten opstijven in de koelkast, ook heerlijk als taartvulling.

Advocaatbavarois


Werkwijze/ dosering:

100 gram mix

100 ml lauw water

5 dl. ongesuikerde slagroom.

 

Klop de slagroom op. Meng de mix met het water en spatel dit door de slagroom. Als nagerecht even laten opstijven in de koelkast, ook heerlijk als taartvulling.

Banketbakkersroom


200 gram

500 gram (cc) water


Mix voor gele room, voor diverse toepassingen, taart, sloffen of puddingbroodjes


 van deze roompoeder mengen met 500 gram (cc) water en 3-7 minuten met de mixer in de hoogste versnelling mixen en dan gelijk verwerken (hierna gaat hij wat opstijven)

 


Bosvruchtenbavarois


Werkwijze/ dosering:

100 gram mix

100 ml lauw water

5 dl. ongesuikerde slagroom.

 

Klop de slagroom op. Meng de mix met het water en spatel dit door de slagroom. Als nagerecht even laten opstijven in de koelkast, ook heerlijk als taartvulling.

Caramelbavarois


Werkwijze/dosering:

100 gram mix

100 ml lauw water

5 dl. ongesuikerde slagroom.

 

Klop de slagroom op. Meng de mix met het water en spatel dit door de

slagroom. Als nagerecht even laten opstijven in de koelkast, ook heerlijk als

taartvulling.

Chocoladebavarois


Werkwijze/ dosering:

100 gram mix

100 ml lauw water

5 dl. ongesuikerde slagroom.

 

Klop de slagroom op. Meng de mix met het water en spatel dit door de slagroom. Als nagerecht even laten opstijven in de koelkast, ook heerlijk als taartvulling.

Citroenbavarois


Werkwijze/ dosering:

100 gram mix

100 ml lauw water

5 dl. ongesuikerde slagroom.

 

Klop de slagroom op. Meng de mix met het water en spatel dit door de slagroom. Als nagerecht even laten opstijven in de koelkast, ook heerlijk als taartvulling.

Frambozenbavarois


Werkwijze/ dosering:

100 gram mix

100 ml lauw water

5 dl. ongesuikerde slagroom.

 

Klop de slagroom op. Meng de mix met het water en spatel dit door de slagroom. Als nagerecht even laten opstijven in de koelkast, ook heerlijk als taartvulling.