Overige recept idëeen

BANKET RECEPTEN

Speltmuffins


500gram Spelt Banketmix

175 gram Eieren

75 gram Suiker

250 gram Zonnebloemolie

175 gram Water

Decoratie  

 

 Werkwijze:
Alle grondstoffen goed mengen met de garde (1 minuut mengen, 3 minuten draaien in middelmatige snelheid). Spuit vervolgens de muffincups met een spuitzak tot ongeveer 2/3e vol met beslag (bijvoorbeeld 110 gram per muffin). Laat de muffins na het bakken afkoelen en decoreer deze met decoratie naar keuze

Granola Bars


700gram Granola

150gram Dadelstroop

150gram Kokosolie

150gram Rietsuiker

140gram Bak Speciaal gesneden vijgen fijn

140gram Bak Speciaal gesneden dadels, fijn gesneden

 

Werkwijze:
Dadelstroop en kokosolie  licht verwarmen en mengen met de Granola. De fijn gesneden vijgen, fijn gesneden dadels en rietsuiker erdoor mengen. Het mengsel op de plaat storten en aandrukken tot gewenste dikte. Ca. 25 minuten bakken op 180°C. Af laten koelen en snijden tot het gewenste formaat.

Granola Cranberry & Kaneel


700 gram Granola

150 gram Boter  

150 gram Ahornsiroop  

120 gram Notenmix

5 gram Kaneel   

75 gram Cranberry’s

  

Werkwijze:
Boter en ahornsiroop licht verwarmen en mengen met Royal Granola, Notenmix  en kaneel. Op een bakplaat storten en ca. 15 minuten bakken op 180°C. Indien nodig de granola iets langer bakken. Af laten koelen en de cranberry’s door de granola mengen.

Granola Superfoods & noten


700 gram Granola

150 gram Boter

150 gram Dadelstroop  

140 gram Notenmix (licht geroosterd)   

50 gram Moerbeien

50 gram Gojibessen

75 gram Rozijnen

  

Werkwijze:
Boter en dadelstroop verwarmen en met granola en notenmix mengen 

Op een bakplaat storten en ca. 15 minuten bakken op 180°C. Indien nodig de granola iets langer bakken. Af laten koelen en de rozijnen, moerbeien en gojibessen toevoegen.

Granola Chocolade & Cocos


700 gram Granola

150 gram Honing  

150 gram Kokosolie

5 gram Cacao

150 gram Kokoskrullen

100 gram Bananenchips (kleine stukjes)

80 gram pure chocolade snippers/pajetten

Optioneel stukjes mango

 

Werkwijze:
Honing en kokosolie lichtjes verwarmen en vermengen met Royal Granola en cacao. Op een bakplaat storten en ca. 15 minuten bakken op 180°C. Indien nodig de granola iets langer bakken. Af laten koelen en de kokoskrullen, bananenchips en Pajetten puur toevoegen. Smaakt heerlijk met stukjes mango!