500gram Spelt Banketmix
175 gram Eieren
75 gram Suiker
250 gram Zonnebloemolie
175 gram Water
Decoratie
Werkwijze:
Alle grondstoffen goed mengen met de garde (1 minuut mengen, 3 minuten draaien in middelmatige snelheid). Spuit vervolgens de muffincups met een spuitzak tot ongeveer 2/3e vol met beslag (bijvoorbeeld 110 gram per muffin). Laat de muffins na het bakken afkoelen en decoreer deze met decoratie naar keuze
700gram Granola
150gram Dadelstroop
150gram Kokosolie
150gram Rietsuiker
140gram Bak Speciaal gesneden vijgen fijn
140gram Bak Speciaal gesneden dadels, fijn gesneden
Werkwijze:
Dadelstroop en kokosolie licht verwarmen en mengen met de Granola. De fijn gesneden vijgen, fijn gesneden dadels en rietsuiker erdoor mengen. Het mengsel op de plaat storten en aandrukken tot gewenste dikte. Ca. 25 minuten bakken op 180°C. Af laten koelen en snijden tot het gewenste formaat.
700 gram Granola
150 gram Boter
150 gram Ahornsiroop
120 gram Notenmix
5 gram Kaneel
75 gram Cranberry’s
Werkwijze:
Boter en ahornsiroop licht verwarmen en mengen met Royal Granola, Notenmix en kaneel. Op een bakplaat storten en ca. 15 minuten bakken op 180°C. Indien nodig de granola iets langer bakken. Af laten koelen en de cranberry’s door de granola mengen.
700 gram Granola
150 gram Boter
150 gram Dadelstroop
140 gram Notenmix (licht geroosterd)
50 gram Moerbeien
50 gram Gojibessen
75 gram Rozijnen
Werkwijze:
Boter en dadelstroop verwarmen en met granola en notenmix mengen
Op een bakplaat storten en ca. 15 minuten bakken op 180°C. Indien nodig de granola iets langer bakken. Af laten koelen en de rozijnen, moerbeien en gojibessen toevoegen.
700 gram Granola
150 gram Honing
150 gram Kokosolie
5 gram Cacao
150 gram Kokoskrullen
100 gram Bananenchips (kleine stukjes)
80 gram pure chocolade snippers/pajetten
Optioneel stukjes mango
Werkwijze:
Honing en kokosolie lichtjes verwarmen en vermengen met Royal Granola en cacao. Op een bakplaat storten en ca. 15 minuten bakken op 180°C. Indien nodig de granola iets langer bakken. Af laten koelen en de kokoskrullen, bananenchips en Pajetten puur toevoegen. Smaakt heerlijk met stukjes mango!
500 g - Pepernotenmix
100 g - Water
15 g - Honing (koekzoet)
Pepernoten mix, water en honing mengen en goed kneden in machine. Let op: deeg lijkt in begin stijf, deeg goed glad maken. Rolletjes maken van ca. 1 cm dik, uitrollen in rijstestrooimeel. Rollen naast elkaar leggen en in stukjes van 1 cm snijden. Tijdens het snijden de stukjes van elkaar leggen om kleven aan de zijkant te voorkomen. Stukjes in een zeef schuiven en schudden om de rijstestrooimeel te verwijderen. Daarna met olie insmeren en schudden zodat de olie goed om de pepernoot komt. De geoliede pepernoten tegen elkaar aan op de plaat schuiven. Baktemperatuur: ca 200°C, baktijd ca 15 minuten.
Welkom bij tuin & dierenspeciaalzaak De Molen.
De betrouwbare, natuurlijke kwaliteits-leverancier met advies voor alles op het gebied van tuinieren en dieren verzorging.
Het welzijn en de gezondheid van uw dier staat bij ons hoog in het vaandel.
webdesign: J.e. de Mol
Fotografie: BW-shots