Klant ervaringen

Klant ervaringen

Dieren zijn emotie zeggen wij altijd, daarom is het zo ontzettend belangrijk om de juiste voeding bij het juiste dier aan te bevelen. Of het nu gaat om een paard, hond, kat of ander dier, het beste is alleen goed genoeg. 


Hieronder vindt je een aantal klantervaringen van onze klanten en hun hun dier, wil jij ook je klantervaring delen met ons, stuur ons dan een berichtje of gebruik het contactformulier. 

Di Caprio van Rachel

Hij betekent de wereld voor mij, dus verdient hij ook het beste.

In februari 2022 ben ik in contact gekomen met Tessa en Hans van Tuin en dierenspeciaalzaak De Molen. Ik kwam er niet uit hoe ik mijn paard optimaal moest voeren, zodat hij de prestaties op hoger niveau (beter) aankon en ook verder uit kon bouwen. Tessa en Hans hebben ongelooflijk veel tijd en energie in het voeradvies van mijn paard gestoken en zijn ook zeer betrokken. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en de verschillen die ik in de afgelopen maanden bij mijn paard heb waargenomen zijn enorm! Ik heb nu een paard dat ontzettend goed in zijn vel en vol energie zit, glanst, vrolijk is én inmiddels op ZZ-Zwaar succesvol in de sport loopt. Zonder de hulp van Hans en Tessa was dit niet gelukt. Telkens met een objectieve blik hebben ze mij ondersteund en kijken ze veel verder dan ''je kunt dit wel eens proberen''. Tessa en Hans hebben veel kennis van voeding en denken 3 stappen verder, waardoor je er ook écht veel aan hebt. Aanrader!

Magic van Anouk

Magic heeft een hart van goud en laat mij nooit in de steek 


Dankzij het super goede voer advies van Tuin en Dierenspeciaalzaak de Molen zijn mijn pony's super erg veranderd in positieve zin! Ze zien er goed uit met goede bespiering en mooie gezonde vacht, ze zitten super in hun vel! Zo kunnen ze optimaal presteren op de wedstrijden.