Over

Tuin en Dierenspeciaalzaak De Molen


De Molen, voor velen een bekende plek in het hart van het dorp Putten op de Veluwe. Veel mensen zijn gecharmeerd van deze historische plek en zo zijn wij dat ook. 


Lang hebben wij er dan ook niet over na hoeven denken toen de mogelijkheid zich voordeed om Tuin en Dierenspeciaalzaak De Molen voort te zetten. 


Wij zijn Hans en Tessa en wonen samen met onze zes Heilige Birmaan katten. De liefde voor dieren en de natuur is ons vanuit huis met de paplepel ingegoten, ons hele leven hebben wij al dieren om ons heen. Zo hadden wij beiden vroeger honden maar ook hamsters, konijnen, parkieten en papegaaien, paarden en tegenwoordig katten. Sinds 2014 hebben wij heel af en toe een nestje Heilige Birmaan kittens, puur uit liefhebberij. Een andere passie van ons is tuinieren en moestuinieren, wat is er nu mooier dan je eigen groente kweken en te genieten van een mooie groene tuin volop bloemen en planten.


We vinden het ontzettend leuk om van onze passie ons werk te maken en hopen dan ook dat wij onze liefde voor dieren en tuin kunnen uitdragen aan onze klanten.

Hoi, ik ben Pip!


Leuk dat je een kijkje neemt op onze website! Ik zal mijzelf eerst even voorstellen. Mijn naam is Pip, ik ben fulltime winkelkat, mascotte, fotomodel en snoepjes tester. Je kunt mij bijna altijd vinden bij de ingang van de winkel of in het kantoor. Af en toe loop ik een rondje om iedereen gedag te zeggen, in de hoop dat ik dan even geknuffeld word. Zelfs de honden die in onze winkel welkom zijn zeg ik even hallo, maar daarna ben ik ook heel snel weer weg. Wil je meer van mij zien? Volg dan zeker even onze social media kanalen! 

HET TEAMTessa

Eigenaar

Hans

Eigenaar

Pip

Fulltime medewerker


Francien

Medewerker

Doortje

Medewerker